SPIRITUALISM
SEANSER MEDIUM
ANDAR HEMMA
HEALING
KONTAKT
FÖRSTA SIDAN

VÅRT STÖDPROJEKT

Länkar

Vi iakttar diskretion

 


 


Gästbok

Läran om det Andliga

Spiritualismens grundläggande syfte är att påvisa och sprida kunskap om att livet fortsätter även efter döden, att döden endast är en "övergång" till en ny fas av vår existens. Och att vi fortfarande kan ha kontakt med våra anhöriga och vänner som gått över till andra sidan – Andesidan, Andevärlden. Denna Andevärld som finns mitt ibland oss!

Kontakten med dem som gått över till Andevärlden kan vi ibland uppleva själva. Annars kan vi ta hjälp av en person med utvecklad medial förmåga, ett s k Medium, som vid en seans förmedlar budskap från någon som finns i Andevärlden - till oss som fortfarande lever kvar i denna fysiska dimension. Ett seriöst medium strävar alltid efter att förmedla budskap som har ett personligt bevisvärde för dig och som kan skapa en visshet inom dig om att livet faktiskt fortsätter efter döden.

Ordet "Spiritualism" kommer från det engelska ordet "Spiritual" som betyder ”andlig”. Spiritualism är ”Läran om det andliga”, och är en vidareutveckling av den gamla benämningen Spiritism som betyder ”Andelära”.

Samtal - Inspiration
Medial vägledning
Tarot Healing m m
(Åldersgräns 18 år)
0939-2039999 Jenny

Boka tid för besök
Beställ Prisuppgifter

Vi iakttar diskretion samt följer Etiska Rådets regler för betaltelefoni

min kollega Tarja
0939-2001110

19:80/min
 
 

 


   

www.varande.nu - info@varande.se
  © 2006 Var Ande Nu -  NAWI SE- 134 63