SPIRITUALISM
SEANSER MEDIUM
ANDAR HEMMA
HEALING
KONTAKT
FÖRSTA SIDAN

VÅRT STÖDPROJEKT

Länkar


Vi iakttar diskretion

 


 


Gästbok

Person med utvecklad medial och intuitiv förmåga


Ett medium är en person som fungerar som länk mellan dig och Andevärlden för att förmedla en hälsning eller ett budskap från någon som gått över till Andevärlden.
Ett medium ska endast fungera som en kanal och ska därför inte lägga in egna värderingar eller justera det budskap som kommer igenom utan överlämna budskapet till dig precis som det kommer till honom/henne. Du själv / mottagaren av budskapet är den enda som kan avgöra om det är ett bra och relevant budskap eller inte.

Ett medium kan få informationen från Andevärlden sänt till sig på olika sätt: Det kan vara information i form av bilder som mediet ser med sitt inre seende, ord och meningar som mediet uppfattar med sitt inre hörande eller känslor som Andevärlden sänder för att beskriva hur personen har känt sig, allmänt eller i vissa särskilda situationer, medan denne levde bland oss. Ibland kan ett medium även uppfatta dofter och smaker som hjälp för att personen från Andevärlden lättare ska kunna kännas igen.

Målet för ett medium är att ge en så tydlig och klar beskrivning av personen från Andevärlden så att det inte råder några tvivel om vem personen är. Beskrivningarna kan röra sig om utseende, hur personen bodde och levde, händelser och annat som var specifikt för denne och dennes liv.
När du förstår vem personen som kommit till dig från Andevärlden är, förmedlar så mediet hälsningen och eventuella budskap från denne till dig.

Ibland kan syftet med ditt besök hos ett medium vara att få en hälsning som de vill att du ska vidarebefordra till någon i din närhet. Det kan alltså vara så att det inte blir du själv som får en hälsning eller ett budskap från Andevärlden, just denna gång. I så fall beror det på att Andevärlden anser att det är mer angeläget just nu att någon annan får ett budskap och som du då kan förmedla vidare. Denna person kanske inte själv skulle komma sig för att besöka ett medium och därför kan Andevärlden istället använda sig av dig när du besöker ett medium. I så fall får du säkert en hälsning eller ett budskap nästa gång!

Samtal - Inspiration
Medial vägledning
Tarot Healing m m
(Åldersgräns 18 år)
0939-2039999 Jenny

Boka tid för besök
Beställ Prisuppgifter

Vi iakttar diskretion samt följer Etiska Rådets regler för betaltelefoni

min kollega Tarja
0939-2001110

19:80/min
 
 

 


   

www.varande.nu - info@varande.se
  © 2006 Var Ande Nu -  NAWI SE- 134 63