SPIRITUALISM
SEANSER MEDIUM
ANDAR HEMMA
HEALING
KONTAKT
FÖRSTA SIDAN

VÅRT STÖDPROJEKT

Länkar


Vi iakttar diskretion


 


Gästbok

Vad är Andlig Healing


Andlig Healing är en healingform där den helande energin kanaliseras till någon som är i behov av healing. Personen som utför healingen, och som vi benämner "Healern", höjer sin energivibration för att fungera som kanal varigenom den Helande energin strömmar ut till den behövande, ofta genom healerns händer. Healingen utförs inte av healern själv, utan "genom" denne.

Andlig healing kallas av somliga för "fysiskt mediumskap" - innebärande att, precis som vid en seans då ett medium kanaliserar budskap från andevärlden (= s k "psykiskt mediumskap") så kanaliserar Healern helande energier från Andevärlden och "Naturens Gudomliga Källa".

Den helande energin finns tillgänglig för oss alla i en, av healers ansedd, osynlig "Naturens Gudomliga Källa". Vilket innebär att du även själv kan be att få hjälp av den Helande energin.

Healern ser kroppen, sinnet och anden som en helhet och anser att alla tre måste vara i harmoni för att positiv hälsa ska uppnås.

Healing akiverar och stödjer kroppens och sinnets förmåga till självhjälp vid såväl fysisk som känslomässig obalans.

Healing ska inte ses som en ersättning för traditionell läkarhjälp! Däremot kan healing mycket väl betecknas som ett komplement till den traditionella läkarvården.

Samtal - Inspiration
Medial vägledning
Tarot Healing m m
(Åldersgräns 18 år)
0939-2039999 Jenny

Boka tid för besök
Beställ Prisuppgifter

Vi iakttar diskretion samt följer Etiska Rådets regler för betaltelefoni

min kollega Tarja
0939-2001110

19:80/min
 

 


   

www.varande.nu - info@varande.se
  © 2006 Var Ande Nu -  NAWI SE- 134 63